Qui som?

No Me’n Records té poca memòria i per això escrivim aquestes línies en un moment de lucidesa transitòria.

No Me’n Records és un segell discogràfic o netlabel dedicat a oferir bona música sense prejudicis ni cotilles estilístiques. Vol desbordar el món virtual i oferir al món música en directe, en format físic, palpable i humà. No ens aturarem en aquest estereotip de públic consumidor i artista engabiat en les seves creacions. Farem que els artistes es coneguin entre ells i s’animin a fer coses junts, encara que sigui de manera puntual. Farem que els músics baixin i es mesclin amb el públic. O a l’inrevés. Animarem a que tothom és liï a fotre-li cops a un timbal o fer gemegar una guitarra.

Primer de tot: és necessari un altre segell discogràfic? No tenim la resposta però segurament és no. El que sí que us podem dir és que mai en serem prou, d’artistes, músics i gent que estima la música, mai reconeixerem prou la creativitat i energia que desprenen centenars de grups i solistes a casa nostra i més enllà.

Provenim de molts desenganys i desfetes musicals i, per això mateix, volem posar el nostre granet de sorra per evitar, en la mesura que es pugui, que torni a ocórrer, com fan molts netlabels i segells des de fa una pila d’anys. Volem descobrir grups i solistes, originals, intensos, compromesos, autèntics, trencadors, genials, bojos o, simplement, honestos. Oferirem el suport per a que un artista cregui en el que fa, sempre fugint de la vanitat, les capelletes, les escenes i les poses.

També recuperarem bandes i artistes que han deixat la seva obra oblidada i perduda en l’era pre-digital. I, si és possible, recuperar els artistes que mai haurien d’haver abandonat. És, si fa no fa, una mescla entre d’arqueologia musical i teràpia de grup.

Som gent que estima la música. No som puristes però tampoc ens venem per un plat de llenties. No venem motos, serem sincers.

Ensenya’ns el que fas i, si ens agrada, seràs benvingut a bord. I sinó anirem a fer unes canyes.

No Me’n Records management team.