Publicat el Deixa un comentari

NMR – Sàmpler 2017

[Aquest text acompanya el llançament del recopilatori del segell]

Publiquem aquest recull de poemes cançons per diversos motius. El primer és per fer memòria (que en tenim poca) de tota la música que hem anat editant des del desembre de 2014, sumant-hi alguna novetat. Com veieu, hi ha una mica de tot, bastant grunge en general, tot tenint en compte que la definició de grunge a WordReference és indie metal.

El segon motiu és per ajuntar tots els grups, artistes i persones amb els qui hi hem estat col·laborant durant aquest temps. Un dels objectius fundacionals de No Me’n Records va ser, i segueix sent, formar una xarxa/grup de músics independents de mànagers sense escrúpols, promotors d’amiguets i negocis bruts en general. I junts fer-nos suport en la distribució de la música i l’organització de concerts. Seguirem intentant-ho.

I, en tercer lloc, volem posar de manifest que al 2017 hi ha més homes músics que dones músics, fet que no ens agrada. Hauríem volgut tenir un disc ple de grups grunge formats per dones, o almenys repartit al 50%. Al pròxim recopilatori haurem de canviar el nom del segell a No Women Records. Tenim deures: ens obliguem a escoltar i descobrir música feta per dones i seguim i seguirem animant a totes les dones a esgarrapar guitarres, retòrcer baixos, colpejar bateries i cridar!

I el quart motiu… bé, l’hem oblidat. Tan se val: podeu escoltar i descarregar el sàmpler 2017 de No Me’n Records a Bandcamp i Spotify:

:: BANDCAMP :: SPOTIFY ::

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *