Publicat el Deixa un comentari

L’Industrial és eNOrME

Cicle de concerts – Febrer 2016

El que més ens agrada a No Me’n Records és la música en directe. Per això, i gràcies a l’oportunitat que ens ha ofert el bar l’Industrial, hem programat aquest cicle de concerts:industrIALFEB1

Durant tots els divendres del mes de febrer, No Me’n Records proposarà música en directe i gratuïta. Els concerts seran de 22h a 00h a la planta baixa de l’Industrial, a l’Eixample de Barcelona (Google Maps).

A l’hora d’elaborar el cartell per aquest cicle de concerts, hem intentat barrejar grups de No Me’n Records amb grups que s’autoediten o d’altres segells. Volem oferir suport per a que els artistes creguin en el que fan, sempre fugint de la vanitat, les capelletes, les escenes i les poses. Així, per avançat, volem donar les gràcies a tots els que s’han apuntat a la festa. Gràcies a Angela, Moonlit, Errático, Neptuna, Liannallull (El Mamut Traçut), Billy Pilgrim, Abdominable Gallina Nauseabunda i fEL!

Com dèiem fa temps, no ens aturarem en aquest estereotip de públic consumidor i artista engabiat en les seves creacions. Intentarem que els músics baixin i es mesclin amb el públic, o a l’inrevés. Volem animar a que tothom és liï a fotre-li cops a un timbal o fer gemegar una guitarra.

Només ens queda invitar-vos a venir tots els divendres que us vingui de gust al bar l’Industrial a escoltar música en directe (també estarà bé que mengeu i beveu força). Els divendres a l’Industrial seran eNOrMEs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *