Fi: grunge i barbàrie

Seguim explicant coses dels grups perquè no se’ns oblidi. The first grup that will form part of Me'n No Records will be FI. Escriure sobre Fi és escriure sobre dues (de les tres) persones que porten aquest segell, així que serà bastant en primera persona, autobiogràfic i una mica endogàmic.

El subtítol del segell és Grunge o Barbàrie. Fi I would say that is a mixture of grunge and barbarism. Vam començar com a conversa de bar, passant per la composició cibernètica i aterrant, finalment, a un local d’assaig. Després de (mal-)gravar dues maquetes, vam decidir fer les coses una mica millor i així hem arribat a El prodigiós camí cap a la Fi. Segurament posar etiquetes a la nostra música és complicat, però hi ha gent que ho sap fer. A la web Gotcha ho deien així: “una irreverente mezcla de estilos que van del grunge al postpunk, del industrial al noise, de la electrónica al punk y molan mil”.

Tot i que ens van ploure milions d’ofertes per publicar el disc en altres discogràfiques (?!) i aprofitant que havíem engegat No Me’n Records, vam decidir publicar-ho a través d’aquest segell. No viurem d’això però ens ho estem passant bé.

Fi

Gravar un disc no és divertit, ens agrada més fer concerts. N’hem fet pocs i a un ritme lent. After being tested we find the formula siroll. Podeu veure l’apartat de concerts del nostre blog per estar al dia. El que sí que és divertit és compartir escenari amb altres grups i enredar-los a participar, com van fer Mad’zelle, El Sistemä Suec, Ran Ran Ran, Xavi Tadeo i Nebur.

Si encara no us heu cansat, You can follow the subject and listen to the interview we did in Boca Ràdio o també a Ràdio Vilablaralalalareix, o llegir uns quants articles que parlen d’El prodigiós camí cap a la Fi:

Article 1234.cat / Crítica del disc a Discos en Català / Crítica del disc a Gotcha / Crítica del disc a Brubaker /

I per acabar, us informem que estem preparant un annex al disc, un disc de remescles que portarà per títol “AIXÒ ÉS D’ELLS. El prodigiós remix cap a la Fi“, on hi participaran 004F, MuntiONfire, Autopsy Protocol, Pacient X88, Vaan Fatale, June or July, Supercomputer, NumPad, DE TOT COR i Lucien Dorsainville. El mateix disc però amb electrònica pels tres costats.

A partir d’aquest moment, en aquesta web del segell tornarem a escriure sobre Fi en tercera persona, que queda més professional.

“Nova, soldador, ulls de bomba atòmica. El soroll és el camí, la veritat i la llum”

Posted in General and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *