Discos

Aquí fem una llista dels discos que hem publicat o volem publicar, per si mai se'ns oblida.

Dins de "Memòria Futura" podeu trobar novetats discogràfiques. "Memòria Fotuda" recupera discos oblidats del passat però totalment actuals

CRIDA SALVATGE :: Crida salvatge

CRIDASALVATGEportada
MEMÒRIA FUTURA. Dosi de punk i hardcore antifeixista, directament des dels budells del Vallès Oriental. El disc serà editat pròximament a totes les plataformes digitals. Si el voleu en Compact Disc, també ens el podeu demanar.

[NMR038] CRIDA SALVATGE - Crida salvatge

MONDO BETA :: Colapso Tropical

MONDOBETAportada

MEMÒRIA FUTURA. Mondo Beta ens porten al colapso tropical. Emo, punk, rock, crits i serps calentes a parts desiguals. Edició especial del disc en format cassette.

[NMR037] MONDO BETA - Colapso Tropical

DE TOT COR :: nordfosc

nordfosc

MEMÒRIA FUTURA. Nordfosc és el nou disc del projecte de música electrònica DE TOT COR. 46 minuts de música instrumental, sintetitzadors amb overdrive, bateries distorsionades, poemes robòtics i segons ambientals. Disponible en format digital i pròximament en cassette!

[NMR036] DE TOT COR - nordfosc

KELOIDROP :: The Challenge

KELOIDROPportada

MEMÒRIA FUTURA. Grunge, grunge, grunge i grunge. Si t'agrada el rock que es feia a Seattle als 90s, aquest és el teu disc. Editat en cassette i digital!

[NMR035] KELOIDROP - The Challenge

NMR Sampler 5 anys

NMR5anys

SAMPLER 5 ANYS. El passat mes de desembre vam arribar als 5 anys de vida de segell discogràfic. Un recull dels artistes amb qui cooperem actualment, una hora de música espectacular. Editat en digital i pròximament en cassette.

[NMR034] SAMPLER 5 ANYS

FLAMSTEED :: Issues & Complaints EP

FLAMSTEEDportada

MEMÒRIA FUTURA. Flamsteed publiquen quatre noves cançons, punk rock 100% a l'estil californià. Autoproduït pels mateixos Flamsteed i gravat a Wheel Sound Studio. Editat només en digital.

[NMR033] FLAMSTEED - Issues & Complaints EP

PROU!!! :: Extinció

EXTINCIOportada

MEMÒRIA FUTURA. PROU!!! presenten el seu nou disc "Extinció", una nova joia de surf metal progressiu que s'ha forjat a foc molt lent els darrers mesos. És el millor disc que trobaràs, així que deixeu de buscar. Editat en CD i digital

[NMR032] PROU!!! - Extinció

ESPÍGOL :: Espígol

ESPIGOLportada

MEMÒRIA FUTURA. Una banda formada per un conjunt d'estrelles del subunderground català, edita el seu primer disc, on presenta molt de postpunk, krautrock, no wave i noise. Editat per molts segells en vinil i digital.

[NMR031] ESPÍGOL - Espígol

GOLÍAT :: Quimeres

GOLIATportada

MEMÒRIA FUTURA. L'energia de Golíat està composta de metal, post-rock, stoner i més coses. El disc està editat conjuntament amb els segells Error! Music, Gato Encerrado, Aiguamoll Records i Hidden Track. Pròximament, en vinil, CD, cassette i digital!

[NMR030] GOLÍAT - Quimeres EP

FRACASO ESCOLAR :: Amor en temps del capital

FRACASOportada

MEMÒRIA FUTURA. Aquest trio provinent de terres lleidatanes, presenta el seu primer llarga durada. Punk-rock, grunge i barbàrie. Pròximament editat en vinil, cassette i digital!

[NMR029] FRACASO ESCOLAR - Amor en temps del capital

GALLINA :: Al marge

GALLINAportada

MEMÒRIA FUTURA. En una mescla de punk-rock americà i del grunge dels noranta, GALLINA són capaços de comprimir tota la merda que ens indigna al dia a dia en petites càpsules aptes pel consum humà. ReEditat en CD i digital!

[NMR028] GALLINA - Al marge

FINALMENTFI :: Tirar avall les parets i fer horitzons…

ffi-avall

MEMÒRIA FUTURA. Nou treball de FinalmentFI, poc més de vint minuts d'electrònica i guitarres grunge, just al punt on es troben l'odi al capitalisme, la llibertat i la fi del món. Disponible aquest mes de setembre en K7 i digital!

[NMR027] FINALMENTFI - Tirar avall les parets i fer horitzons a mida

MERIDIANS INC :: Meridians

meridiansportada

MEMÒRIA FOTUDA. Enèssim grup badaloní que va gravar molt i tocar en directe poc. Psicodèlia, punk, bogeria i postrockeo de barri. Pots recuperar(ho), escoltar(ho) i, fins i tot descarregar(ho), aquí:

[NMR026] MERIDIANS INC

Neburseth666 :: A compilation 2005-2017

gfeportada

MEMÒRIA FOTUDA. Compositor incansable, Nebur ha recopilat en aquest disc els seus èxits de més d'una dècada de carrera. Viatja des del 2005 al 2017 en forma d'àudio. Comença aquí:

[NMR025] NEBURSETH666

The Augmentine Trio :: 10:21 ep

augmentineportada

MEMÒRIA FOTUDA. Com diu el seu nom, trio de post rock cerebral que et farà passar qualsevol mal dia que hagis pogut tenir. Pots comprovar-ho, escoltar-ho i, fins i tot descarregar-lo, aquí:

[NMR024] THE AUGMENTINE TRIO

FLAMSTEED :: Godfathers / Obediència

Flamsteedportada

MEMÒRIA FUTURA. Sembla ser que les noves cançons de Flamsteed arribaran en petites dosis. Punk rock melòdic 100% que et transportarà directament a les platges de Califòrnia. Editat només en digital a Bandcamp i Spotify.

[NMR023] FLAMSTEED - Single

CAPITÀ PILGRIM :: Corbs

corbs

MEMÒRIA FUTURA. Segon treball de Capità Pilgrim, amb més capes de mala llet però també de psicodèlia que ha resultat en un enfosquiment general del so. Editat conjuntament amb Bestiar.org i El Mamut Traçut. Disponible en CD i digital!

[NMR022] CAPITÀ PILGRIM - Corbs

REPúBLICA o BARBàRIE

republicaportada

MEMÒRIA FUTURA. Aquest recopilatori posa música a un estat d’ànim d’un moment i d’un país. Un manifest sonor a favor de la llibertat i en contra de les polítiques feixistes. El pots descarregar gratuïtament aquí:

[NMR021] REPÚBLICA O BARBÀRIE

NMR Sampler 2017

NMRportada

SAMPLER 2017. A l'abril de 2017 fem memòria de tot el que hem anat publicant i us avancem algunes coses per al futur. Memòria fotuda i futura. Un recopilatori de cançons dels de sempre. El pots descarregar gratuïtament aquí:

[NMR020] SAMPLER 2017

UDOL :: 153 lliures i 17 salaris

UDOLportada

MEMÒRIA FUTURA. Si t'agrada el metall lent i pesat, aquí tens el segon treball dels Udol. Editat CD i digital!

[NMR019] UDOL - 153 lliures i 17 salaris

BARREL AGED

BARRELportada

MEMÒRIA FUTURA. Han hagut de passar dos anys per que publiquéssim un disc de grunge en majúscules. Ha valgut la pena esperar el debut dels Barrel Aged. Un disc amb molt de grunge, però també hard-rock, emo, il·lustracions de Ramon Maiden... Editat CD i digital!

[NMR018] BARREL AGED - Barrel Aged

Latex 4

latex4portada

MEMÒRIA FOTUDA. De les cendres de Latex For The People, es van formar LATEX 4 per a gravar aquest disc de grunge, rock o barbàrie a principis dels 2000. Descarrega el disc gratuïtament al nostre bandcamp:

[NMR017] LATEX FOUR

N.I.T :: Histèria

NITportada

MEMÒRIA FUTURA. En col·laboració amb els segells SupPost, Ojalá Estë Mi Bici, Arcada Koncerts, Rincón Pío Sound i Bestiar, editem aquest disc de punk. Vuit cops de puny sobre avui, vuit gotes que han vessat. Editat en K7 i en digital a Bandcamp i Spotify.

[NMR016] N.I.T - Histèria

nuMPad :: Brought to no end

numpadportada

MEMÒRIA FUTURA. Un disc d'electrònica industrial, metalera, amb tocs d'humor, gamberrisme, ritmes trencats... i molta bateria. Només en digital a Bandcamp.

[NMR015] NUMPAD - Brought to no end

CAPITÀ PILGRIM :: Coloms

coloms

MEMÒRIA FUTURA. Les cançons de Capità Pilgrim divaguen entre la cançó protesta, les progressions instrumentals i certa dosi de punk. Disponible en digital i en format CDzine (24 pàgines a tot color). Envia'ns un correu o visita la botiga de discos si en vols un!

[NMR014] CAPITÀ PILGRIM - Coloms

Glassfish Electronics

gfeportada

MEMÒRIA FOTUDA. Glassfish Electronics exploraven tots els camps de la música electrònica, incorporant samples, guitarres, baix, sintetitzadors, ritmes programats, nines, goril·les i qualsevol altre cosa que tinguessin a l'abast. Pots comprovar-ho aquí:

[NMR013] GLASSFISH ELECTRONICS

ABDOMINABLE GALLINA NAUSEABUNDA :: Gargalls

gargalls

MEMÒRIA FUTURA. "Gargalls" és un disc sense filtres, cru, que pretén obertament explorar el contrast entre el so lo-fi de la veu i la guitarra i els sintetitzadors digitals. Disponible en CD i digital!

[NMR012] ABDOMINABLE GALLINA NAUSEABUNDA - Gargalls

EL APUNTADOR :: Animal

animal

MEMÒRIA FUTURA. "Animal" és un disc que explora els límits del metal, el rock alternatiu, el noise i el hardcore. Una mescla de Refused, At The Drive-In, Opeth, Will Haven i Nirvana. Disponible en CD i digital a Spotify, iTunes i Bandcamp!

[NMR011] EL APUNTADOR - Animal

Soramame

soramameportada

MEMÒRIA FOTUDA. Soramame va ser una associació cultural de Badalona, un circ ambulant que girava pels pobles. La seva música oscil·lava entre el carnaval i la violència. Descarrega el disc al nostre bandcamp:

[NMR010] SORAMAME

The Rehamasters

rehamastersportada

MEMÒRIA FOTUDA. Com una escopeta de tres canons fumejants, The Rehamasters disparaven, a volums atronadors, una mescla de post-punk, stoner, noise i passatges experimentals. Disponible en vinil i digital (tot i que són versions diferents).

[NMR009] REHAMASTERS

FINALMENTFI :: Això és d’ells

firemix

MEMÒRIA FUTURA. Com ja van fer Caribou amb el seu "Swim", Finalment Fi han enredat 10 artistes de l'electrònica per tornar a fer "El prodigiós camí cap a la Fi". Ara, això és d'ells!

[NMR008] FINALMENT FI - Això és d'ells (El prodigiós remix cap a la fi)

ISARDS :: isards (K7)

isardsportada

MEMÒRIA FUTURA. Isards proposen un viatge extrem, de vegades frenètic, de vegades enfangat i lisèrgic, sempre dens i sovint tortuós. Editat en K7 i digital.

[NMR007] ISARDS - isards

Fajita Kids

fajitakidsportada

MEMÒRIA FOTUDA. Explosius, incendiaris, abrasius... Un disc per escoltar a màxim volum. Fajita Kids: tal com van venir, van marxar. Descobreix-los al nostre bandcamp.

[NMR006] FAJITA KIDS

Sucur Benoth

sucur

MEMÒRIA FOTUDA. Sucur Benoth jugaven amb la contundència de volums i distorsions, el thrash més clàssic i uns ràtzies més que notables amb el hardcore més trencador del moment.

[NMR005] SUCUR BENOTH

FINALMENTFI :: El prodigiós camí cap a la Fi

Prodigios

MEMÒRIA FUTURA. Comença el prodigiós camí cap a la Fi. Hi trobaràs grunge, electrònica, rock, industrial, punk, idm... totes les combinacions són errònies. En CD i digital!

[NMR004] FINALMENT FI - El prodigiós camí cap a la Fi

PROU!!! :: L’art de desaparèixer

desapareixer

MEMÒRIA FUTURA. "L'art de desaparèixer" és un recorregut dens on abunden els temes instrumentals i psicològics, una bardissa que fa mal, però que atrapa. El pots aconseguir en format digipack i/o digital!

[NMR003] PROU!!! - L'art de desaparèixer

éL HeCHO

hecho

MEMÒRIA FOTUDA. Primera i única gravació éL HeCHO realitzada als Estudis Capicorla de Badalona. Potser van arribar massa aviat perquè ni tan sols ells s'enteguessin. Descarrega'l gratuïtament al nostre bandcamp.

[NMR002] éL HeCHO

FINALMENTFI :: Des del Balcó (Single)

Des del balcó

MEMÒRIA FUTURA. Inclou la nova versió del hit "Des del balcó" amb la col·laboració d'El SistemÄ Suec al baix i un remix de la cançó "Hachikō". Descarrega'l gratuïtament al nostre bandcamp!

[NMR001] FINALMENT Fi - Des del Balcó