PROU!!!

Prou!!! neix el 2008 de la mà d’en Víctor al baix i el Carles a la bateria. Tots dos havien format part d’altres bandes, però decidiren engegar un nou projecte basat en la creació musical sense límits. Un any després se’ls uneix l’Ivan a la guitarra i, a poc a poc, aniran introduint els sintetitzadors per acabar de consolidar definitivament el grup.

Descriure als Prou!!! és una tasca difícil. Són a la vegada aquell agraït sol d'hivern i el vent fred de les nits del Montseny. Des dels seus inicis porten construint un laberint forjat a cops de riffs que t'envolten i melodies eclèctiques, que ens conviden a entrar en diferents atmosferes. Ara fa dos anys de la sortida del seu primer EP Apoptosi, sis cançons i un remix electrònic que ja destil·laven tant imaginació com ritmes furiosos d'una suavitat dolorosa.

Al 2014 enregistren l'àlbum, L'art de desaparèixer, un disc unitari, un recorregut dens on abunden els temes instrumentals i psicològics, una bardissa que fa mal, però que atrapa. Amb referències com Tweak Bird, Fugazi, Rage Against the Machine, Wilco o The Hives. Han passat cinc anys, i al 2019 els Prou!!! presenten Extinció, una joia de surf metal progressiu forjat a foc molt lent.

[NMR032] PROU!!! – EXTINCIÓ

portada prou

[NMR003] PROU!!! – L’ART DE DESAPARÈIXER

portada prou

Botiga