GALLINA

GALLINA és una banda capitanejada per en Pep Rius (Raydibaum, Companyia Elèctrica Dharma) a la veu i guitarra. Completen aquest power trio en Jordi Mulet (FinalmentFi) al baix, i l’Iban Rodríguez (Rosa Luxemburg) a la bateria. La seva música destil·la urgència i desesperació a parts iguals i no és d’estranyar, perquè, l’ànima mater del grup pren nota de tota la porqueria que l’envolta per escopir cançons plenes de ràbia i angoixa.

El so de GALLINA beu del punk-rock americà i del grunge dels noranta (Green Day, Nirvana), tot hi que també s’intueixen influencies del hardcore al més pur estil barceloní, sobretot en el to inconformista de les seves lletres. GALLINA són capaços de comprimir tota la merda que ens indigna al dia a dia en petites càpsules aptes pel consum humà, així que deixeu-vos endur pels efectes d’aquesta medicina.

L’àlbum ha estat gravat i mesclat per Iban Rodríguez als Estudis Lluerna i La Mansión, i produit per la pròpia banda. El novembre de 2018, Al Marge és reeditat en digital i CD per No Me’n Records.

foto gallina

[NMR028] GALLINA – Al marge

Productes