Abdominable Gallina Nauseabunda

L’Abdominable Gallina Nauseabunda és l’àlter ego del polifacètic Pep Rius, anti-rumbista declarat, a més de component de Raydibaum i la Companyia Elèctrica Dharma. Fill d’un barri petit i allargat sota l’ombra de les xemeneies, va créixer somiant i va despertar en un món que coixejava alegrement entre el costat fosc de la vida i la falsa lluita per assolir l'impossible. Després es va transvestir en gallina.

Aquesta abdominable gallina nauseabunda es dedica a excretar cançons i escriure sobre totes les coses que l'ajuden a descomposar-se com a persona en aquesta societat ridícula, plena d'amor i odi a parts estranyament proporcionals. Barrejant romanticisme àcid i crítica melòdico-social, les cançons de l'Abdominable Gallina Nauseabunda són fruit del procés digestiu, lent i a vegades tortuós, d'un tio que aspira a tot i no espera res.

Després de publicar al 2012 "Esperant la fi del món", ara l'Abdominable Gallina Nauseabunda torna amb un segon disc sota l'ala. "Gargalls" és un disc sense filtres, cru, que pretén obertament explorar el contrast entre el so lo-fi de la veu i la guitarra i els sintetitzadors digitals. El disc és publicat en format CD i digital al mes d'abril d'aquest 2016.

Música

agnfoto

[NMR012] ABDOMINABLE GALLINA NAUSEABUNDA – Gargalls

disc gargalls

Punts de venda del CD:

LA CIUTAT INVISIBLE - C/ Riego, 35, Barcelona (Sants)
TERRA D'ESCUDELLA - C/ Premià, 20, Barcelona (Sants)
ULTRA LOCAL RECORDS - C/ Pujades, 113, Barcelona (Poble Nou)