République ou barbarisme,ca

Puisque nous ne sommes pas étrangers ne se souviennent pas de ce que nous vivons ces semaines turbulentes,,ca,rage et l'impuissance,,ca,Nous reconnaissons que nous avons souffert d'une paralysie qui a fait et a perdu,,ca,espoir dans tout ce que nous faisons et,,ca,Ne vous y trompez,,ca,ne semble pas pertinent maintenant,,ca,Mais nous essayons de briser la dynamique négative,,ca, de ràbia i impotència. Hem de reconèixer que hem patit certa paralització que ens ha fet perdre la il·lusió en tot això que fem i que, no us enganyarem, sembla irrellevant ara mateix.

Però provem de trencar la dinàmica negativa. Us volem proposar una petita iniciativa: totes i tots vosaltres que feu música, volem saber com us sentiu a través de cançons vostres. Per això, si voleu i en teniu ganes, us demanem que ens envieu cançons que hàgiu fet aquests dies, o que fareu a propòsit d’aquesta crida. Amb totes les cançons que ens envieu farem un recopilatori d’un estat d’ànim d’un moment i d’un país. Un manifest musical a favor de la llibertat i en contra de la política feixista de l’Estat espanyol. Vam votar República!

Teniu de termini fins al 5 de desembre, un mes des d’avui. Les gravacions hauran de ser en format WAV, (no us compliqueu: amb qualsevol gravador digital tipus Zoom podeu gravar en aquest format. Si no teniu mitjans, contactez-nous et nous organiserons,,ca,le style illimité ni la langue ni la durée,,ca,L'image accompagnant la lettre a notre e-mail,,ca,avec toujours,,pt,nous ne l'accepterons tout ce qui est de la merde raciste,,ca,homophobe,,ca,sexiste,,ca,etc.,,en,partager pour atteindre autant de personnes que,,ca,merci,,ca), sense limitació d’estil ni d’idioma ni durada. A la imatge que acompanya l’escrit teniu el nostre email.
[Com sempre, no acceptarem res que sigui merda racista, homofòbica, masclista, etc.]

I, par dessus tout, compartiu perquè arribi al màxim de gent.
Moltes gràcies!

Posted in General and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *