NMR – Sàmpler 2017

[Ce texte accompagne le lancement de,,ca,compilation d'étiquettes,,ca,Nous publions cette collection de,,ca,poèmes,,ca,chansons pour diverses raisons,,ca,la,,es,apprêt,,en,est de se rappeler,,ca,Grunge généralement assez,,ca,compte tenu du fait que la définition d'un grunge,,ca,WordReference,,en,indépendant et métal,,hu,second,,ca,Ceci est rejoint par tous les groupes,,ca,les artistes et les gens avec lesquels nous avons été co,,ca,travailler pendant cette période,,ca,L'un des objectifs fondateurs était de ne pas se rappeler,,ca,et reste,,ca,former un,,es,réseau / groupe,,ca,Les musiciens indépendants gestionnaires peu scrupuleux,,ca,promoteurs petits amis et affaires généralement sale,,ca,Et ensemble, nous soutenir dans la distribution de la musique et l'organisation de concerts,,ca,Continuez à essayer,,ca,en,,es,troisième,,es,lieu,,ca,nous avons montré que la,,ca recopilatori del segell]

Publiquem aquest recull de poemes cançons per diversos motius. El primer és per fer memòria (que en tenim poca) de tota la música que hem anat editant des del desembre de 2014, sumant-hi alguna novetat. Com veieu, hi ha una mica de tot, bastant grunge en general, tot tenint en compte que la definició de grunge a WordReference és indie metal.

El segon motiu és per ajuntar tots els grups, artistes i persones amb els qui hi hem estat col·laborant durant aquest temps. Un dels objectius fundacionals de No Me’n Records va ser, i segueix sent, formar una xarxa/grup de músics independents de mànagers sense escrúpols, promotors d’amiguets i negocis bruts en general. I junts fer-nos suport en la distribució de la música i l’organització de concerts. Seguirem intentant-ho.

I, en tercer lloc, volem posar de manifest que al 2017 Il y a plus d'hommes que de femmes musiciens musiciens,,ca,parce que nous ne voulons pas,,ca,Nous voulions avoir un album plein de groupes grunge formé par les femmes,,ca,ou au moins répartie,,ca,prochaine compilation devra renommer le label No Records Femmes,,ca,nous devoirs,,ca,nous oblige à écouter et découvrir de la musique faite par des femmes et nous continuons d'encourager toutes les femmes à gratter des guitares,,ca,faible torsion,,pt,battre les tambours et les cris,,ca,Je la,,es,litre,,en,bonne raison ...,,ca,nous avons oublié,,ca,Vous pouvez écouter et télécharger des exemples,,ca,de No me'n Enregistre un Bandcamp i Spotify,,en,CAMP DE BANDE,,en,SPOTIFY,,en, fet que no ens agrada. Hauríem volgut tenir un disc ple de grups grunge formats per dones, o almenys repartit al 50%. Al pròxim recopilatori haurem de canviar el nom del segell a No Women Records. Tenim deures: ens obliguem a escoltar i descobrir música feta per dones i seguim i seguirem animant a totes les dones a esgarrapar guitarres, retòrcer baixos, colpejar bateries i cridar!

I el quart motiu… bé, l’hem oblidat. Tan se val: podeu escoltar i descarregar el sàmpler 2017 de No Me’n Records a Bandcamp i Spotify:

:: BANDCAMP :: SPOTIFY ::

Posted in General and tagged , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *