Discos

Aquí fem una llista dels discos que hem publicat o volem publicar, per si mai se'ns oblida.

Dins de "Memòria Futura" podeu trobar novetats discogràfiques. "Memòria Fotuda" recupera discos oblidats del passat però totalment actuals

REPúBLICA o BARBàRIE

republicaportada

MEMÒRIA FUTURA. Aquest recopilatori posa música a un estat d’ànim d’un moment i d’un país. Un manifest sonor a favor de la llibertat i en contra de les polítiques feixistes. El pots descarregar gratuïtament aquí:

[NMR021] REPÚBLICA O BARBÀRIE

NMR Sampler 2017

NMRportada

SAMPLER 2017. A l'abril de 2017 fem memòria de tot el que hem anat publicant i us avancem algunes coses per al futur. Memòria fotuda i futura. Un recopilatori de cançons dels de sempre. El pots descarregar gratuïtament aquí:

[NMR020] SAMPLER 2017

UDOL :: 153 lliures i 17 salaris

UDOLportada

MEMÒRIA FUTURA. Si t'agrada el metall lent i pesat, aquí tens el segon treball dels Udol. Editat CD i digital!

[NMR019] UDOL - 153 lliures i 17 salaris

BARREL AGED

BARRELportada

MEMÒRIA FUTURA. Han hagut de passar dos anys per que publiquéssim un disc de grunge en majúscules. Ha valgut la pena esperar el debut dels Barrel Aged. Un disc amb molt de grunge, però també hard-rock, emo, il·lustracions de Ramon Maiden... Editat CD i digital!

[NMR018] BARREL AGED - Barrel Aged

Latex 4

latex4portada

MEMÒRIA FOTUDA. De les cendres de Latex For The People, es van formar LATEX 4 per a gravar aquest disc de grunge, rock o barbàrie a principis dels 2000. Descarrega el disc gratuïtament al nostre bandcamp:

[NMR017] LATEX FOUR

N.I.T :: Histèria

NITportada

MEMÒRIA FUTURA. En col·laboració amb els segells SupPost, Ojalá Estë Mi Bici, Arcada Koncerts, Rincón Pío Sound i Bestiar, editem aquest disc de punk. Vuit cops de puny sobre avui, vuit gotes que han vessat. Editat en K7 i en digital a Bandcamp i Spotify.

[NMR016] N.I.T - Histèria

NUMPAD :: Brought to no end

numpadportada

MEMÒRIA FUTURA. Un disc d'electrònica industrial, metalera, amb tocs d'humor, gamberrisme, ritmes trencats... i molta bateria. Només en digital a Bandcamp.

[NMR015] NUMPAD - Brought to no end

CAPITÀ PILGRIM :: Coloms

coloms

MEMÒRIA FUTURA. Les cançons de Capità Pilgrim divaguen entre la cançó protesta, les progressions instrumentals i certa dosi de punk. Disponible en digital i en format CDzine (24 pàgines a tot color). Envia'ns un correu o visita la botiga de discos si en vols un!

[NMR014] CAPITÀ PILGRIM - Coloms

Glassfish Electronics

gfeportada

MEMÒRIA FOTUDA. Glassfish Electronics exploraven tots els camps de la música electrònica, incorporant samples, guitarres, baix, sintetitzadors, ritmes programats, nines, goril·les i qualsevol altre cosa que tinguessin a l'abast. Pots comprovar-ho aquí:

[NMR013] GLASSFISH ELECTRONICS

ABDOMINABLE GALLINA NAUSEABUNDA :: Gargalls

gargalls

MEMÒRIA FUTURA. "Gargalls" és un disc sense filtres, cru, que pretén obertament explorar el contrast entre el so lo-fi de la veu i la guitarra i els sintetitzadors digitals. Disponible en CD i digital!

[NMR012] ABDOMINABLE GALLINA NAUSEABUNDA - Gargalls

EL APUNTADOR :: Animal

animal

MEMÒRIA FUTURA. "Animal" és un disc que explora els límits del metal, el rock alternatiu, el noise i el hardcore. Una mescla de Refused, At The Drive-In, Opeth, Will Haven i Nirvana. Disponible en CD i digital a Spotify, iTunes i Bandcamp!

[NMR011] EL APUNTADOR - Animal

Soramame

soramameportada

MEMÒRIA FOTUDA. Soramame va ser una associació cultural de Badalona, un circ ambulant que girava pels pobles. La seva música oscil·lava entre el carnaval i la violència. Descarrega el disc al nostre bandcamp:

[NMR010] SORAMAME

The Rehamasters

rehamastersportada

MEMÒRIA FOTUDA. Com una escopeta de tres canons fumejants, The Rehamasters disparaven, a volums atronadors, una mescla de post-punk, stoner, noise i passatges experimentals. Disponible en vinil i digital (tot i que són versions diferents).

[NMR009] REHAMASTERS

FINALMENT FI :: Això és d’ells (El prodigiós Remix cap a la fi)

firemix

MEMÒRIA FUTURA. Com ja van fer Caribou amb el seu "Swim", Finalment Fi han enredat 10 artistes de l'electrònica per tornar a fer "El prodigiós camí cap a la Fi". Ara, això és d'ells!

[NMR008] FINALMENT FI - Això és d'ells (El prodigiós remix cap a la fi)

ISARDS :: isards (K7)

isardsportada

MEMÒRIA FUTURA. Isards proposen un viatge extrem, de vegades frenètic, de vegades enfangat i lisèrgic, sempre dens i sovint tortuós. Editat en K7 i digital.

[NMR007] ISARDS - isards

Fajita Kids

fajitakidsportada

MEMÒRIA FOTUDA. Explosius, incendiaris, abrasius... Un disc per escoltar a màxim volum. Fajita Kids: tal com van venir, van marxar. Descobreix-los al nostre bandcamp.

[NMR006] FAJITA KIDS

Sucur Benoth

sucur

MEMÒRIA FOTUDA. Sucur Benoth jugaven amb la contundència de volums i distorsions, el thrash més clàssic i uns ràtzies més que notables amb el hardcore més trencador del moment.

[NMR005] SUCUR BENOTH

FINALMENT FI :: El prodigiós camí cap a la Fi

Prodigios

MEMÒRIA FUTURA. Comença el prodigiós camí cap a la Fi. Hi trobaràs grunge, electrònica, rock, industrial, punk, idm... totes les combinacions són errònies. En CD i digital!

[NMR004] FINALMENT FI - El prodigiós camí cap a la Fi

PROU!!! :: L’art de desaparèixer

desapareixer

MEMÒRIA FUTURA. "L'art de desaparèixer" és un recorregut dens on abunden els temes instrumentals i psicològics, una bardissa que fa mal, però que atrapa. El pots aconseguir en format digipack i/o digital!

[NMR003] PROU!!! - L'art de desaparèixer

éL HeCHO

hecho

MEMÒRIA FOTUDA. Primera i única gravació éL HeCHO realitzada als Estudis Capicorla de Badalona. Potser van arribar massa aviat perquè ni tan sols ells s'enteguessin. Descarrega'l gratuïtament al nostre bandcamp.

[NMR002] éL HeCHO

FINALMENT FI :: Des del Balcó (Single)

Des del balcó

MEMÒRIA FUTURA. Inclou la nova versió del hit "Des del balcó" amb la col·laboració d'El SistemÄ Suec al baix i un remix de la cançó "Hachikō". Descarrega'l gratuïtament al nostre bandcamp!

[NMR001] FINALMENT Fi - Des del Balcó